top of page

Klassisk massasje 

Klassisk massasje, også kalt svensk massasje er den mest kjente massasjeformen i den vestlige verden. Dette er en massasje med middels trykk for å få de øvre lagene i musklene til å slappe av. Man får også her løsnet opp i muskelspenninger samtidig som selve behandlingen gir velvære. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder, og vi tilpasser etter behov. Massasjen hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer, stress og følelsesmessige spenninger, samt forebygging av spesifikke vondter og plager. 

IMG_3575.jpg

Helhetlig tilnærming 

I alle våre massasje behandlinger har vi implementert en terapiform hvor vi jobber med en optimalisering mellom nervesystem, hjerne og kropp. 

Gjennom å behandle energistrømmen og flyten av Qi kan man få dyptgående helseeffekter og behandle både ulike hud og helseproblemer via ryggen. 

Dette er inkludert i tid og pris. 

Vår Visjon 

Vi har som ønske og mål å kunne gi deg den behandlingen som du og din kropp har behov for. For å kunne få bukt på ubalanser eller selve "problemet" må vi også jobbe med kroppens system og se kroppen i sin helhet. 

IMG_3574.jpg
bottom of page