top of page

Buddhas Hage 

Buddhas Hage kom til verden i 2019 og vi har etter det jobbet for å kunne ilegge oss mest mulig kunnskap om den helhetlige måten å helbrede oss selv på. 

 

I våre holistiske behandlinger jobber vi intuitivt og har fokus på deg og dine behov.

 

Vi er opptatt av å i vareta kundene våre på best mulig måte, samt at vi brenner for bærekraftige og rene produkter. 

Neautral Simple Skin Care Routine Instagram Post (6).png
Neautral Simple Skin Care Routine Instagram Post (6).png

Vår visjon 

Vi brenner for å hjelpe deg som kunde ut fra et holistisk (helhetlig) syn innen både helse og velvære. 

Det betyr at i alle våre behandlinger innen hudpleie og massasje, så får du en behandling som også støtter din helse. 

 

Vi benytter oss kun av økologiske produkter i alle våre massasje og hudpleie behandlinger. Vi benytter oss også av eco-vennlige og veganske produkter i vår frisøravdeling. 

Vi tilbyr rabatterte priser ved bestilling av kombinasjonsbehandlinger på en og samme dag. 

IMG_1049.jpg

Mitt navn er Hilde Mari Hegland, og er grunder og daglig leder av Buddhas Hage i Trondheim.

 

​Jeg ble ferdig utdannet som Kundalini yogalærer i 2019 og i 2021 ble jeg utdannet innen Holistisk yogaterapi. Jeg har i mange år jobbet tett på mennesker og har alltid hatt stor interesse for å jobbe helhetlig med mennesker, spesielt på det indre plan.

Jeg har over 20 års erfaring innen skjønnhetsbransjen, både som frisør, makeup artist og stylist. I tillegg har jeg mange år med kurs innen mindfullness og selvutvikling. Pr dags dato utdanner jeg meg ved Esoterico hvor menneskelig vekst, utvikling og livsmestring er i fokus. ​

Jeg er også utdannet Holistisk hudterapaut ved Senzie Akademiet - og har tatt flere kurs innen hudpleie. Jeg er over gjennomsnittet opptatt av helhetlig hudpleie, helse og velvære.

 

I behandling hos meg er kunden alltid i fokus - og legger til rette for at kundene skal få den beste opplevelsen når de kommer på behandling hos meg. ​​Under behandling jobber jeg intuitivt og er lidenskapelig opptatt av healing gjennom velvære og skjønnhet. 

bottom of page