top of page

Medlemskap

Hudpleie & Massasje à 30 min x 2 

Som medlem får du redusert pris på å ha en fast avtale pr. mnd på hudpleie og massasje hos oss. Én gang pr. måned vil du kunne benytte deg av 30 minutter hudpleie og 30 minutter massasje.

 

Vi tilbyr både klassisk og dyptgående massasje, samt en rekke holistiske behandlinger, og våre dyktige terapeuter vil tilpasse behandlingen ut fra dine behov. Som medlem vil du også få reduserte priser på andre produkter. 

I dette medlemskapet er det klassisk massasje som inngår, men om du ønsker å oppgradere til dyptgående er dette mulig mot et tillegg på 200,- Dette betales på stedet etter behandling. 

 

Skulle du ønske å oppgradere til en lengre behandling eller ønsker å benytte deg av flere behandlinger i løpet av en kalendermåned, vil du få 15% rabatt på alle våre andre behandlinger innen massasje og hudpleie. 

Du må benytte deg av behandlingen samme måned som månedsavgiften trekkes fra din konto. Det vil si at du ikke kan flytte timen til neste måned, og du som medlem står selv ansvarlig for å bestille time innen hver kalendermåned. 

Det er ingen bindingstid på medlemskapet, og du kan når som helst si opp avtalen med oss. 

Massasje_hupleie kombo.JPG
bottom of page