top of page
Citrus Fruits

Juiceprogram 

Nå kan du forhåndsbestille fersk juice rik på næringstoffer fra grønnsaker og frukt. 

Juice meny 

Hva er juicefaste? 

Juicefaste betyr at man kun inntar juice fra grønnsaker og frukt i en bestemt periode, og det er også anbefalt å unngå kaffe i denne perioden.

 

Og det er ikke uten grunn at det blir mer og mer vanlig

(og populært) med faste pga alle de helsemessige fordelene. 

Juicefaste er kanskje en av de enkleste måtene å faste på. og mere skånsom enn mange andre "maler" innen faste

(basert på egne erfaringer). 

Hva er egentlig fordelene med juicefaste?

Kroppen vår er et fantastisk selvhelbredende verktøy, og dette ser det ut til at vi har glemt i vår moderne tidsalder. 

 

Ved å avstå fra mat utover den nattlige fasten gir du kroppen en pause. Fordøyelsen i seg selv er en krevende prosess og krever mye energi. 

Når du faster, gir du kroppen muligheter til å fokusere på andre områder, som for eksempel selvreparasjon. Den mest effektive reparasjonsprosessen skjer etter lengre fasteperioder. Kroppen vil da leve av sine egne reserver. Den begynner å bryte ned fett, døde celler og bakterier for å skaffe seg næring. Når de døde eller ødelagte cellene er fjernet, kan nye og friske celler ta plass. 

Ved faste fører det til at kroppen kvitter seg med masse avfallsstoffer, immunforsvaret får seg en skikkelig boost, huden får glød, kroppen får energi og magemålet krymper inn. 

Det kan også under faste være veldig healende å bli bevisst på sitt eget forhold til mat. 

Hvor mange dager bør jeg velge? 

Hvis man ikke har noen spesiell erfaring med faste vil vi anbefale 1 eller 3 dager i første omgang. Man trenger ikke å kaste seg på en flere dagers lang faste med gang,

 

Det kan være lurt å rådføre seg med oss for oppfølging hvis man er usikker på å gjennomføre en faste alene, og dette kan bestilles som en tilleggsbehandling. Da kommuniserer vi på mail for å guide deg gjennom prosessen (koster ekstra). Ta kontakt med oss hvis du ønsker oppfølging. 

bottom of page