top of page
1387291153.JPG

Holistisk Hudpleie 

Holistisk Hudpleie  

I holistisk hudpleie jobber vi ikke bare med huden, men med hele kroppen for å skape både sirkulasjon og flyt. Vi støtter også kroppens egne avgiftnings -prosesser og frigjør anspente muskler slik at huden kan motta nærende og gjennoppbyggende næringstoffer, samtidig som avfallstoffene fjernes. 

Holistisk (helhetlig) hudpleie adresserer også hva som foregår under overflaten. og huden er et speil av både din ytre og indre verden. 

 

I tillegg jobber vi med en optimalisering av kommunikasjon mellom hjerne, nervesystem og kropp (via ryggen) for å sørge for flyt i vår naturlige strøm av energi (qi) som vil kunne skape en harmonisering. 

 

Harmoni og balanse vil være gunstig om man ønsker seg en bedre helse, en sunnere og friskere hud, et roligere sinn, mindre stress, mere glede og mere energi. 

Naturlig facelift ansiktsbehandling 

Vi jobber med glød, reduserer linjer, spenst/løft, former ansiktets konturer, reduserer spenninger og gir en beroligende effekt. 

Inneholder rens og rengjøringsmassasje, peeling, massasje av nakke/skuldre/ansikt/armer og hodebunn, gua sha og kopping på nakke/hals/ansikt, ansiktsmaske og avsluttende produkter. 

Pris: 1450,-

60 min

Body, Mind & Soul ansiktsbehandling 

Dette er en behandling for deg som ønsker en total avspenning for kropp, sjel og sinn.

 

Her får du først tid til å lande, så balanserer vi energien med avspenning - hvor du blir guidet gjennom både pust og kroppsskanning.

 

Deretter vil du få et tilpasset holistisk rituale med ansiktsmassasje og gua sha før vi avslutter med peeling og maske, hvor nakke/skuldre/armer og hodebunn blir massert under virketiden.

 

Pris: 1350,-

60 min 

Goddess Glow ansiktsbehandling 

Dette er en glødgivende og avslappende behandling med Gua sha, lymfedrenasje ansikt, rens, peeling, maske og nakke/arm og hodebunnsmassasje.

Pris: 1450,-

60 min 

Lymfedrenasje ansikt 

Dette er en stimulerende og avgiftende massasje for ansikt. Passer for alle, men er spesielt effektivt for sensitiv og reaktiv hud, uren og tilstoppet hud.

 

Denne behandlingen har også god effekt på hovenhet, spesielt rundt øyne. Her økes også blodsirkulasjonen og styrker hudens immunforsvar.

 

Rens, peeling, lett nakkemassasje og avsluttende produkter er inkludert.

Pris: 995,- 

50 min 

Beauty Peel 

Dette er en 100% økologisk urtepeeling med 14 forskjellige type urter som masseres inn i ansiktet for effektiv behandling av ulike hudutfordringer.

 

Kan benyttes av alle for å oppnå glød, bedre sirkulasjon, forbedring av linjer, mere fukt, jevnere hudtone, redusere pigmentering, porer og akne. Inkluderer også ansikt og nakkemassasje.

 

Pris: 1490,-

60 min 

Hvilken behandling skal jeg velge? 

Hvis du er usikker på hvilken behandling du skal velge, så kan du bestille en behandling som tilsvarer tiden du ønsker, så tilrettelegger vi ut fra behov. Skriv da gjerne i kommentarfeltet hva du ønsker hjelp til under behandlingen. 

Du kan også ta kontakt med oss på mail eller send oss en SMS, så hjelper vi deg gjerne med kartlegging av behandlingen. Du kan også kontakte oss via chat, så svarer vi deg så snart vi har mulighet. 

Dette gjelder også hvis du ikke skulle finne noen timer som passer deg via onlinebookingen. Vi har åpent etter avtale, og alle timer ligger derfor ikke ute på nett.

E-post: kontakt@buddhashage.no

SMS: 95033984 (Hilde Mari) 

bottom of page