top of page
IMG_4806.JPG

Holistiske behandlinger

Pust, kroppskanning, gua sha, Lymfedrenasje

Holistiske behandlinger: FAQ

Full Holistisk ansiktsbehandling 

(75 min) 

Her får du først tid til å lande, så balanserer vi energien med avspenning - hvor du blir guidet gjennom både pust og kroppsskanning. Deretter vil du få et tilpasset holistisk rituale med ansiktsmassasje, nakke og hodebunnsmassasje, Gua sha og avsluttende maske.
1290,-

Gua Sha Facial 

(45 min) 

Gua Sha er en gammel teknikk som stammer fra østen, og den har nå blitt en populær trend som på en naturlig måte gir ansiktet et ekstra løft. Denne behandlingen består av rens, ansiktsmassasje med rosenkvarts-sten og jaderoller. Her vil vi løse opp i spenninger i ansiktsmuskulaturen og drenere væske, samtidig som sirkulasjonen øker. Dette vil gi huden ny glød, spenst og løft. Her bruker vi næringsrike oljer og avsluttende produkter tilpasset din hud.
690,-

Lymfedrenasje ansikt 
(60 min)

Dette er en stimulerende og avgiftende massasje for ansikt. Her behandler vi huden med lett, mild og rytmisk strykende massasje. Det er huden (ikke musklene) som behandles ved å "pumpe" lymfe raskere gjennom lymfeårene. Passer for alle, men er spesielt effektivt for sensitiv og reaktiv hud, uren og tilstoppet hud. Denne behandlingen har også god effekt på hovenhet, spesielt rundt øyne. Her økes også blodsirkulasjonen og styrker hudens immunforsvar. Rens, peeling, lett nakkemassasje og avsluttende produkter er inkludert.
1095,-

bottom of page