top of page
IMG_4804.JPG

Ansiktsbehandling m/ massasje

Holistisk tilnærming

Ansiktsbehandlinger m/ massasje: FAQ

Greenclean Detox Facial

(60 min)

En detoxende ansiktsbehandling som rengjør og motvirker negative effekter av miljøgifter. Her vil man få en avgiftende effekt inkl. avslappende ansiktsmassasje og en nærende ansiktsmaske med grønnkål, samt avsluttende produkter fylt med antioksidanter. Styrkende og beskyttende effekt mot ytre påkjenning og forurensing. Huden blir ren, klar og fresh! Inkludert nakke/ansikt eller hodebunnsmassasje.

1095kr

Mangosteen Antioxidant Glow Facial

(60 min)

Her får du umiddelbart glød til huden og kan ta farvel med grå, trett og livløs hud. Du kan koble helt av under en vitaliserende massasje og en næringsrik ansiktsmaske tilpasset din hud. Huden blir øyeblikkelig klarere og jevn med en fantastisk glow. Inkluderer også nakke/hodebunn eller hånd massasje.

1095kr

Natural healing og anti-stress Facial

(60 min)

Slipp spenningene og la naturens healende krefter overta. Dette er en anti-stress behandling hvor vi behandler huden med superfood, adaptogener og tre av naturens mest kraftfulle ingredienser: bjørkevann, snowmushroom og Reishi som avgifter, reparerer og roer ned huden. Resultatet – en ren, fuktet, strålende hud i perfekt balanse! Inkludert nakke/ansikt eller hodebunnsmassasje.

1095kr

The Gemstone luxury treatment Facial

(60 min)

Skjønnhet innenfra - med edelstener. En unik, lysnende og behagelig ansiktsbehandling som får deg og huden din til å stråle. Med hjelp av ekstrakter fra edelstenene citrin, malakit och rosa turmalin stimuleres og eksfolieres huden, den blir dypt fuktet og får ny energi. Huden vitaliseres og kommer til å kjennes ny og frisk ut! Inkludert ansikt og hodebunnsmassasje.

1195kr

bottom of page