top of page

Velkommen til Buddhas Hage  

Buddhas Hage er en klinikk med holistisk helse og velvære i fokus.

 

Her kan du senke skuldrene, nyte en avslappende og unik behandling for både kropp, sjel og sinn, og gi deg selv tid til å roe ned og motta pleie i behagelige omgivelser hvor du og dine behov blir sett. 

 

Vi tilbyr behandlinger innen holistisk hudpleie, massasje, frisør, yoga, samt salg av utvalgte bærekraftige og økologiske produkter. 

IMG_0059.jpg

VÅR POPULÆRE URTEPEELING! 

KAMPANJE 

Beauty Peel x 4 = 4320,-

ordinær 5560,- (20% rabatt)

Anita 

Jeg hadde mitt første møte med kundalini yoga høsten 2020. Hilde Mari ga en god innføring i teknikkene og tankene bak kundalini. Hun er en tålmodig og inspirerende yogainstruktør. Øvelsene hun lærte oss virket positivt inn på min kropp. Etter hver yogasamling hadde kroppen fått en skikkelig energiboost og føltes "ren og ny". jeg anbefaler på det varmeste flere å prøve Hilde Maris yogakurs."

Mona

"Holistisk hudpleie, en drøm av en opplevelse! En kombinasjon av pleie hvor jeg ikke bare fikk bedre hud, men også fornyet energi og en massasje som gav ro i både sjel og kropp. Stress ble lagt bort, nakke og skuldre senket seg. Dette skal jeg unne meg flere ganger". 

Marte 

Forleden var jeg hos Hilde Mari på Beauty Balance og fikk magisk Holistisk hudpleie hvor anti-stress står i fokus. Pluss for at det er 100% økologisk. Jeg anbefaler Hilde Mari på det varmeste.

Anonym 

"Jeg har vært på flere behandlinger hos Hilde Mari og kroppen har veldig godt av dette. Jeg kjenner stor forskjell på når jeg har vært der og ikke - både kropp og sinn blir lettere. Jeg føler meg mere energisk og kjenner bedring på sirkulasjonen. Jeg har prøvd både holistisk hudpleie, samtale, massasje, akupressur og reiki. Anbefales!"

Anonym 

"Jeg har tidligere gått til snåsamannen, men har brukt Hilde Mari jevnlig etter at han gikk bort. Her har jeg hatt stort utbytte av samtale, akupressur og healing. Etter jevnlige behandlinger har jeg opplevd vekttap, økt energi, smerter har forsvunnet og blir roligere til sinns. Ikke har hun bare varme hender, men du blir også sett og forstått". 

Anonym 

Birgitta 

"Fantastisk ansiktsbehandling som inkluderer massasje. Jeg kjenner at Hilde Mari jobber holistisk. god stemning i kroppen lenge etterpå. Takk!"

Anonym 

"Tusen takk for en veldig behagelig time hos deg! jeg føler meg veldig sett og hørt, og med en god stemning. Jeg slappet av maks og kunne virkelig senke skuldrene. Anbefales virkelig

Anonym 

"Jeg har vært flere ganger på behandling og er veldig fornøyd. Fantastisk at det brukes naturprodukter. og for en følelse man har etter endt behandling som kan være etter 80 min. Man føler seg som et friskt og nytt menneske og så naturlig frisk etterpå. Jeg elsker denne plassen og behandling, og jeg skal definitivt komme tilbake". 
bottom of page