top of page
IMG_D147BFCBB0BB-1.jpeg
Yogakurs  

Oppstart av nytt yogakurs starter onsdag 25 oktober og vil gå over 6 uker. Fra nå av vil alle yogakurs legges ut via esoterico.no. 

På Esoterico finner du både mere informasjon om selve kurset, samt påmelding og betalingsinfo. 

Ta kontakt for øvrige spørsmål. 

Litt om vår yogalærer 

Hilde Mari som underviser har flere års erfaring innen både yoga og meditasjon, og utdannet seg som Kundalini yogalærer ved Northern Light Yoga i 2017-2019. Deretter tok hun utdannelse innen Holistisk Yoga med Anneli Mjøen og har holdt mange yogaklasser og kurs, samt noen retreats siden den gang. 

Hilde Mari brenner genuint for å se helheten, og elsker å bruke kombinasjonen av yogaøvelser, pusteteknikker og meditasjon. Og blander ofte inn TCM (kinesisk medisin) og kunnskap hun har lært via Esoterico i sine kurs. 

Hun har et genuint ønske om å bringe mere godhet og tilstedeværelse ut i verden, og intensjonen med kursene til Hilde Mari er at du skal kunne implementere det du lærer i selve hverdagen din, slik at det skaper vekst og utvikling som igjen sørger for en større harmoni i eget liv. 

Har du vært på noen av yogakursene før. så vil du alltid lære noe nytt på neste kurs. For å kunne implementere og gjøre gode vaner i eget liv, viser det seg at repetisjon er alfa omega. 

Kontakt 

Har du spørsmål relatert til yogakursene våre, send oss gjerne en mail. 

Ser frem til å høre fra deg! 

SMS: 95033984  (Hilde Mari Hegland) 

bottom of page