top of page

Buddhas Hage Shop 

I vår nettbutikk finner du et utvalg av bærekraftige og økologiske produkter, samt serier som er veganske, biodynamiske og cruelty free. Vi tilbyr produkter innen både skjønnhet, helse og velvære. 

1184010539.JPG

Vår visjon 

Vi er genuint opptatt av holistisk helse og velvære, og er opptatt av at du som kunde skal føle deg i varetatt. Vi verdsetter deg som kunde og ønsker å yte den beste servicen for at du som kunde skal bli fornøyd. 

Ærlig salg er noe vi i Buddhas Hage brenner for, og om du skulle ha spørsmål rundt produktene eller ønsker veiledning, så kan du bestille veiledning innen holistisk livsstil eller produkter i vår nettbutikk. 

Holistisk tankegang

Holistisk tankegang er en tilnærming som tar hensyn til hele deg som menneske. Det er både indre og ytre faktorer som spiller inn i hvordan din kropp fungerer i sin helhet - og vi ser på produkter som et hjelpemiddel og ikke en fasit for alle våre problemer innen hud og hår. 

1184010539.JPG
iStock-1337358649.jpg

Kjøpsbetingelser

Pakke til hentested - Posten/Bring

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 69,-

Pakken sendes da med Posten/Bring og leveres til nærmeste hentested. Du vil motta SMS/e-post når sendingen har ankommet ditt hentested. 

Hente i butikk

Du kan hente din ordre gratis i våre lokaler etter avtale. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente pakken før du har fått en bekreftelse på at pakken er klar til henting. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 dager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at bestillingen er klar for henting.  NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut - og legitimasjon må fremvises. 

Kjøpsbetingelser 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt på 3-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringen være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss, vil du bli belastet med et gebyr på 250kr. Ved hent i butikk, gjør vi oppmerksom på at bestillinger som ikke hentes innen 4 mnd etter bestilling, går tilbake til Buddhas Hage Shops eie. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelpost. 

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 14 dager fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller om produktet er brukt. 

iStock-1337358649.jpg
bottom of page