top of page
iStock-1337358649.jpg

Kjøpsbetingelser

Pakke til hentested - Posten/Bring

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 69,-

Pakken sendes da med Posten/Bring og leveres til nærmeste hentested. Du vil motta SMS/e-post når sendingen har ankommet ditt hentested. 

Hente i butikk

Du kan hente din ordre gratis i våre lokaler etter avtale. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente pakken før du har fått en bekreftelse på at pakken er klar til henting. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 dager etter at bestillingen blir registrert og du får beskjed om at bestillingen er klar for henting.  NB! Det er kun personen som har bestilt pakken som kan hente den ut - og legitimasjon må fremvises. 

Kjøpsbetingelser 

Leveringstid

Leveringstiden er normalt på 3-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringen være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert. 

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss, vil du bli belastet med et gebyr på 250kr. Ved hent i butikk, gjør vi oppmerksom på at bestillinger som ikke hentes innen 4 mnd etter bestilling, går tilbake til Buddhas Hage Shops eie. 

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelpost. 

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen har du reklamasjonsrett i 14 dager fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller om produktet er brukt. 

Angrerett - Bytte - Retur 

Angrerett/Retur

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt varen. 

For hent i butikk, starter angreretten å løpe 5 dager etter at bestillingen er registrert og du får beskjed om at varen er klar for henting. 

Ønsker du å returnere skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok varen. Det betyr at varen må være ubrukt, merkelapper skal være på og varen må være uten lukt eller flekker. Varen må sendes i retur i sin orginale emballasje. Du er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. Ved angrerett og retur betaler du selv som forbruker frakt. Vi dekker kun frakt ved reklamasjonsrett. 

Bytte 

Dette gjelder kun hvis du ønsker å bytte i en anne størrelse (klær), og det går dessverre ikke å bytte i en annen vare. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen størrelse som du har kjøpt hos oss, må du ta kontakt med oss så snart som mulig. 

Kundeservice

kontakt@buddhashage.no 

Buddhas Hage 

Dronningens gate 15

7011 Trondheim 

Org nr, 916358865

iStock-1337358649.jpg
bottom of page